Pinksterconfenentie 2023

26 t/m 29 mei

Via onderstaand formulier kunt u een aanvraag doen voor maatwerkoplossingen voor uw stand. Wij kunnen een compleet concept voor u ontwerpen of materialen leveren die niet in het bestelformulier staan. Na ontvangst van het ingevulde formulier nemen we contact met u op om de aanvraag door te spreken of sturen we u, indien mogelijk, een offerte toe. Na digitale bevestiging van de offerte is de reservering definitief.

?

Maatwerk

Browse...

* U kunt de algemene voorwaarden hier vinden. Een reservering verplicht u tot niets. Pas nadat u akkoord gaat met de prijs die wij u gaan voorstellen, staat uw organisatie ingeschreven.

** U kunt onze privacyverklaring hier vinden. Hierin staat beschreven waarom wij uw gegevens nodig hebben, waarvoor wij deze gebruiken en op welke manier wij met uw gegevens omgaan.

***De inschrijvingsdeadline voor bestellingen staat op uiterlijk 18 mei 2023. Wanneer u na deze datum uw reservering verstuurt, rekenen we 25% toeslag op de aangegeven prijzen. We kunnen na deze datum niet garanderen dat uw bestellingen kunnen worden uitgeleverd. Wanneer er niet kan worden uitgeleverd, worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht.

Voor 18 mei 2023 kunt u vragen, opmerkingen of last-minute bestellingen doorgeven.

Wilt u na deze datum nog bijbestellen?

Stuur ons dan een e-mail.

0342-473251

opwekking@bendewild.nl

Ben de Wild Productions BV (BDWP) is preferred supplieer voor de Pinkster Conferentie 2023 van Stichting Opwekking. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.


Ben de Wild Productions B.V.

Hoofdstraat 123

3781 AD, Voorthuizen


0342 473 251

info@bendewild.nl

Deze website is een product van Ben de Wild Productions B.V. Copyright © 2023 All Rights Reserved.

Genoemde prijzen op deze pagina zijn prijzen exclusief BTW

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring